FARUMHUS

OM OS

SMAG PÅ FARUMHUS

I Farumhus gør vi os umage. I Farumhus bruger vi kun nøje udvalgte råvarer af den allerbedste kvalitet. Vi lægger vægt på nærhed, håndværket og det friskbagte. Vi har ordentlige arbejdsforhold og vi omgår hinanden med respekt og varme.
Og så har vi som det vigtigste landets dygtigste konditorer og bagere.

KUN DE BEDSTE RÅVARER

I Farumhus bruger vi kun de bedste og reneste råvarer. Derfor bruger vi miljømel, der er fyldt med vitaminer, antioxydanter og gode fedtsyrer. Noget mel er fremragende til nogle brødtyper, men ikke nødvendigvis fremragende til andre. Derfor vælger vi med omhu. F.eks. bruger vi altid fransk og italiensk mel til vores langtidshævede brød. Dansk mel går bedst til morgenbrød, wienerbrød og friske teboller. Når vi bager vores populære rugbrød, så bruger vi økologisk dansk mel – det er simpelthen det bedste. Nyd det til morgenmad, frokost eller til aftensmad sammen med vores delikatesser fra Løgismose og Wooden Spoon.


HÅNDLAVET MED RESPEKT

Vi er verdensmestre i konditorkager. Vores konditorer bager året rundt på vores konditori tæt på Søndersø i Farumhus. Vi anvender kun miljømel, chokolade af ordentlig kvalitet og frugter, der smager af noget. Man kan ikke fabriksfremstille en Sarah Bernard kage, jordbærkage. Hos os er alt håndlavet.
Smag forskellen og oplev en ny verden hos os.


Vi kalder os håndværkere. Og lægger stolthed i at udføre vores fag bedre end bare godt.






Farumhus   Jernbanevej 2   3520 Farum   Telefonnr.: 44 95 08 90   E-mail: mail@farumhus.dk   CVR-nummer: 28504462