FARUMHUS

OM OS

FARUMHUS

Når vi bager, søger vi altid tilbage til rødderne. Alt vores brød bliver til efter de gamle principper, om hvordan man bager de bedste og de sundeste brød.
Vi gør kort sagt meget ud af at sikre, at vi leverer velsmagende og sunde brød.

Det er blandt andet derfor, at vi som det eneste bageri i Skandinavien har fået bygget en fransk Llopis stenherdovn med en 5 m2 stor roterende herd. Denne specielle ovn er isoleret med vulkansk aske, som er med til at holde energiforbruget nede. Ovnen genanvender brødets naturlige fugt, hvilket resulterer i at brødet får en sprødere skorpe samt en saftigere krumme.

Vi bruger altid kun de bedste og reneste råvarer, når vi bager brød og kager. Derfor bruger vi miljømel dyrket uden stråforkorter, og importerer mel direkte fra Frankrig og Italien. Når noget mel er fremragende til nogle brødtyper, er det ikke nødvendigvis fremragende til alt. Derfor bruger vi både dansk, fransk og italiensk mel.
F.eks. bruger vi altid fransk og italiensk mel til vores langtidshævede brød. Disse meltyper har et ekstremt højt glutenindhold, og er fyldt med vitaminer, antioxydanter og gode fedtsyrer. Når det kommer til morgenbrød, wienerbrød, theboller og lignende, så bruger vi dansk mel. Når vi bager vores populære rugbrød, så bruger vi den gode danske rug - det er simpelthen den bedste.

Heldigvis giver det sig udtryk i både national og international anerkendelse. Og det gør os stolte, hver gang vi vinder en pris for et af vores brød eller kager. Og stolte blev vi også, da vores konditor blev inviteret til at lave prins Joakims bryllupskage - som en af de tre udvalgte konditorer.

Vi kalder os håndværkere. Og lægger stolthed i at udføre vores fag bedre end bare godt.






Farumhus   Jernbanevej 2   3520 Farum   Telefonnr.: 44 95 08 90   E-mail: mail@farumhus.dk   CVR-nummer: 28504462