Om Farumhus

Det er bagermester Peter Jørgensen, der står bag Farumhus. Han købte sin første bagerforretning i 1996 drevet af det gode bagerhåndværk og lysten til at udforske og udfordre opskrifter, råvarer og det bagværk, vi samles om.

”Jeg lægger stor vægt på det gode håndværk, vi laver alt fra bunden og bruger udelukkende de bedste råvarer og det rigtige mel,” sagde han dengang, og det holder stadig.

Bageriet, der lå i Farum, voksede sig hurtigt stort og Peter Jørgensen måtte købe det lokale Williams Hotel for at skabe en forretning, der matchede efterspørgslen. Siden er det gået stærkt, han har rejst Europa rundt for inspiration og i dag består Farumhus af 17 butikker fordelt over Nordsjælland og København.

Bagerhåndværket har alle dage været centrum i Farumhus. I starten var det kagerne og konditoriet, der var udgangspunktet for bageriet, men i dag er det i lige så høj grad blevet brødet, der bærer passionen. For eksempel at finde den bedste mel fra producenter i Italien, Frankrig og selvfølgelig Danmark, eksperimentere med surdej og følge tendenserne, når det kommer til smag.

Farumhus har løbende vundet priser for både konditorkager og brød. Og Peter Jørgensen var en af de første bagere i Danmark, der havde den franske chokoladetærte Gateau Marcel i sortiment.

FARUMHUS