Allergi?
Har du eller en af dem, du køber brød til allergi, kan oversigten her være til hjælp, når I skal vælge blandt udvalget hos Farumhus. Har I yderligere spørgsmål om allergener, er I altid velkomne til at spørge i butikken.
På vores webshop kan du se næringsindholdet samt uddybende ingrediens-oversigt i vores brød og kager.
LAKTOSEFRI
- Alt brød, flutes, grovboller og rundstykker
- Frøsnappere
- Thebirkes
- Kanelsnegle
- Romsnegle
- Rosenbrød
- Hindbærsnitter
- Kransekage
- Stenalderbrød
- Spandauer m/hindbærsyltetøj
- Theboller alm. og med rosin
- Krydderboller
BAGT UDEN GLUTEN
- Fransk Chokoladetærte
- Fragilité tærte
- Kransekage
- Stenalderbrød
- Sarah Bernhardt
(Bagt i et glutenholdigt miljø)
NØDDE-FRI
- Surdejsbrød
- Franskbrød, Formbrød og Sigtebrød
- Farumhusbrød
- Italiensk Brød og italienske boller
- Jørgensens Øko Landbrød
- Italiensk flutes
- Rundstykker, Gifler & Håndværkere
- Fuldkornsboller
- Theboller
- Kanelgifler
- Kanelsnegle
- Chokoladeboller (MANDLER)
- Rosenbrød
- Thebirkes og frønsnapper (MANDLER)
- Fransk Chokoladetærte
- Jordbærtærte og kager (MANDLER/MAZARIN)
- Farumhustærte (MANDLER)
- Lemon Pie
- Sarah Bernhardt (MANDLER)
- Flødekager (MANDLER)
(ovenstående KAN indeholde MANDLER. I så fald er det skrevet i parentes)
VEGANSK
- Alt brød, grovboller og rundstykker (undtagen stenalderbrød, Jørgensens Landbrød og Øresundsbrød)